DK Game Companies | DK Game Productions | Translate | Contact | Latest threads |

| Main forum | Site Content | Jobs | Showcase | Offtopic | Calender |
| Themes: Mobile | Dark1 | Dark2 | (Login required for themes) |

Username:   Password:   Log me on automatically each visit  


All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: Break Liner OUT
Unread postPosted: 09 Sep 2016, 14:47 
Offline
Level 3 - Infant

Joined: 10 Jun 2016, 12:54
Posts: 30
Så er Break Liner ude ~
Det er mere et toilet-spil end Duck Roll, men vi er meget godt tilfredse :)

Prøv det her:

App Store
Google Play

-----

Siden sidste uge har vi:
Gjort level- progression mere tydelig (forhåbentlig)
Lavet flere mechanics
Elementer introduceres lidt hurtigere

Al feedback er velkommen, men især input omkring det nye level-change lir. Er det tydeligt at man "går et niveau op"?

------

Oy, så er vi ved at sætte et nyt projekt i søen.
Vi havde lyst til at lave et spil af lidt mindre omfang end Duck Roll og prøver at holde produktionen på under 1 måned alt inkl.
Det er blevet til ideen Break Liner som vi gerne vil have lidt feedback på.

SPIL HER (web)

Image

Vi har ikke testet det her så meget endnu, så alt input er meget velkomment ~

God Weekend,
~ Mads


Last edited by vedsten on 17 Oct 2016, 13:54, edited 3 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Break Liner ~ Mamau
Unread postPosted: 09 Sep 2016, 16:23 
Offline
Level 1 - Speck of dust

Joined: 03 Aug 2016, 13:56
Posts: 12
Det er et fedt spl.

Hvad er det lavet i?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Break Liner ~ Mamau
Unread postPosted: 09 Sep 2016, 18:40 
Offline
Level 3 - Infant

Joined: 10 Jun 2016, 12:54
Posts: 30
@TriGade ~ Jo Tak :) Det er er lavet i Unity


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Break Liner ~ Mamau
Unread postPosted: 10 Sep 2016, 03:30 
Offline
Level 9 - Conjurer

Joined: 26 Sep 2011, 19:32
Posts: 93
Hey vedsten

Lyder som en interessant ide, med en mindre produktion. Så Kommer gerne lige med lidt feedback.

Jeg er vild med musiken og det meget simple gameplay. Det giver sådan en dejlig zen-like oplevelse. Tilgengæld var jeg ret forvirret over, hvad mine fail conditions var, da jeg spillede de første par gange.

Det hang muligvis sammen med, at første gang jeg nåede 0 på nedtælleren, så døde jeg ret hurtigt efterfølgende. (Jeg tror muligvis det var fordi jeg røg ud af skærmen i bunden.) Det betød at jeg til at starte med troede det IKKE handlede om at nå 0 på nedtælleren - hvilket jeg senere indså ikke gav mening i forhold til spillets titel.

Det spillet vil have god glæde af, er lige at give 1- 3 sekunders feedback til spilleren om hvorfor man døde. Når spillet skifter så hurtigt til titelskærmen, synes jeg det er ret svært at få en forståelse af hvad man gjorde forkert og skal gære bedre til næste gang.

Eksempelvis, når jeg falder ud af skærmen i bunden, så lad rumskibet lave en lille eksplosion eller ligende partikel effekt.
PÅ samme måde, kunne I også tilføje en lille eksplosion når jeg rammer ind i en af de røde linjer.

Alternativt kunne i også tilføje nogle små pigge (i form af trekanter) på de røde linjer. De behøver ikke at være super tydelige, man skal bare lige kunne ane, at de er forksllige i forhold til de andre linjer. Vi ved jo alle at det aldrig er sjovt at flyve ind i pigge, så det vil gøre det mere tydeligt at de er farlige.

Hvordan kan det være at I vælger at gå med et level system, i stedet for et mere klassisk highscore system? - for at være lidt anderledes?

Håber I kunne bruge feedbacken :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Break Liner ~ Mamau
Unread postPosted: 10 Sep 2016, 12:45 
Offline
Level 3 - Infant

Joined: 10 Jun 2016, 12:54
Posts: 30
Død i bunden ~ check! Der skal helt sikkert noget lir på så man ved hvorfor man dør!
Mht. level-systemet fungerer det lidt som en kombination af high-score og traditionel level-struktur.
Hver gang man når videre til næste niveau bliver det lidt sværere og nye elementer bliver tilføjet. Aka. det er ikke samme udfordring du bliver præsenteret med på 5 som det er på 15.
Ideen er hele tiden at udvikle udfordringerne så spillet forbliver fresh ~ det lader dog til at vi har lidt problemer med at kommunikere at der skiftes levels, vi overvejer at indføre forskellige farvetemaer på banerne så der er en visuel indikation af at man ikke spiller samme bane.

Mange tak for feedback! :)

(edit: rettet en ustyrlig mængde typos)


Last edited by vedsten on 10 Sep 2016, 19:53, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Break Liner ~ Mamau
Unread postPosted: 10 Sep 2016, 15:13 
Offline
Level 0 - Null

Joined: 01 Sep 2016, 22:27
Posts: 6
Det er en meget cool core mechanic i arbejder med :)

Her er lidt feedback efter at have spillet det i 10 min

I starten af spillet var jeg lidt træt af at jeg ikke havde mere kontrol over skibet fordi at den ikke skifter bane helt vandret, hvilket for mig gør det svære at time når man skal igennem de helt små blokke. Dette var dog ikke et problem efter et stykke tid, da jeg lige havde fået bedre styr på spillet. (Lige i starten da jeg spillede det, tænkte jeg at det kunne være meget sjovt hvis den vinkel som skibet skiftede bane i, var bestemt af vinklen mellem tappet og skibet).

Jeg havde heller ikke opfanget det med at spillet er level baseret og ikke high-score baseret. Efter at have læst at man ’skifter level’ så synes jeg egentlig det er en meget sej idé, men det skal være meget tydeligere in-game – måske skal skibbet gå i hyper drive fordi man har skaffet nok fuel? Hvis planen er at spillet bare skal fortsætte mellem hvert level uden at stoppe, så skal der også laves en eller anden form for player reward. Jeg kunne f.eks. komme fra lvl 1-18 i en setting og vil gerne have en eller anden reward for dette (multiplier eller sådan noget)

Derudover så synes jeg også gameplayer mangler noget mere risk / reward. Jeg mangler at blive rewarded for at flyve igennem de små blokke frem for de store


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Break Liner ~ Mamau
Unread postPosted: 11 Sep 2016, 18:30 
Offline
Level 3 - Infant

Joined: 10 Jun 2016, 12:54
Posts: 30
@Lars

Level-skift ~ Det virker som om mange ikke fanger at man skifter level så det er klart noget vi må arbejde med. Jeg er ikke tosset med ideen om at give bonus for at komme fra bane. Hvis det skal implementeres kræver det også at man kan skifte start-level, og så begynder det at blive en dyr feature tids-mæssigt.

Risk-reward ~ Fin idé der hurtigt kan implementeres, det kommer med i næste version!

Mange tak for feedback!
Mange tak for feedback!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Break Liner ~ Mamau
Unread postPosted: 11 Sep 2016, 23:22 
Offline
Level 0 - Null

Joined: 25 Apr 2013, 22:35
Posts: 1
Tanker fra første 2 minutters gameplay:

  • Jeg ramte (tilfældeligt) en sort streg som første forhindring, og eftersom jeg ikke døede troede jeg at dette var målet (men var forvirret over hvorfor de sorte streger blev røde hver gang jeg ramte dem, og at jeg ikke fik nogle point).
  • Mens jeg prøvede at ramme de sorte streger ramte jeg - ved en fejl - en gul linje, og opdagede først derefter at gule linker er mit mål, og at sorte linjer kun er support.
  • Slowdown animationen (og det kraftige audio-skift) føles mere negativt end positivt, og, selvom jeg ved at har gjort noget godt, så *føles* det negativt rent audio-visuelt.
  • Efter ~2 minutter, hvor jeg havde forstået konceptet, og da jeg spillede videre savnede jeg generelt en tydeligere difficulty progression a la Canabalt, f.eks. ved at længden på gule/sorte streger bliver kortere, hastigheden øges eller insta-kill forhindringer på højre/venstre side at linjen tvinger mig til at skifte bane.

Generelt:

  • Savner en tydeligere progression, visuelt og udfordringsmæssigt, mellem levels. Gør enten breaket mellem level-ups mindre (tweak slow-down og audio) eller større (indsæt et par sekunders transition indtil røde/gule linjer dukker op igen).
  • At ramme en gul streg mellem to røde føles som om det burde belønne mig mere (point-mæssigt eller achievement-mæssigt) end at ramme en gul streg mellem en sort og en gul eller to sorte streger.
  • I samme boldgalde: At ramme samtlige gule streger i streg mellem 2 level-ups burde blive belønnet (for det kræver ekstra koncentration, og føles fedt at opnå).
  • At ramme de glitrende gule streger og få ekstra fart på føles godt, men bliver som eneste ekstra-effekt hurtig lidt ensformigt. Kunne være fedt med flere typer "power-up" streger, der påvirker gameplayet en lille smule (single-use invulnerability, kortere/længere radius ved højre/venstre sving eller bare simpel audio-visuel feedback som farvekode-skift eller soundtrack-skift).

Samlet spilletid fra level 0 til 25: ~10 minutter.

Overall: Fedt, simpelt og tight koncept. Alle mine kommentarer overfor til trods, så var jeg hooked fra start til slut, og ønskede der var flere baner da jeg nåede level 25.

- Jonas M.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Break Liner ~ Mamau
Unread postPosted: 12 Sep 2016, 00:20 
Offline
Level 3 - Infant

Joined: 10 Jun 2016, 12:54
Posts: 30
@maaloe

Sort streg i starten ~ Yeah, har set det ske et par gange, det er ikke så heldigt. Har overvejet kun at sætte røde og hvide streger på de første par baner så der er klar feedback lige meget hvad man gør. Det er selvfølgeligt ikke så logisk mht. til difficulty men det vil løse problemet. Hælder mest til at beholde det nuværende system og regne med at folk rammer en hvid inden de quitter :) Er dog stadig i tvivl om hvad den bedste løsning er.

Slowdown/ audio feedback ~ Er godt klar over vi ligger i den dystre ende musisk, der er nok en sjat der vil hade det. Vi har imidlertid fået super meget positiv feedback på det, så det bliver en keeper ;)

Progression ~ Check, vi prøver at indføre farveskift mellem levels så der er lidt større visuelt impact. Er lidt i tvivl om hvordan vi skal håndtere yderligere level-elementer. Vi har en 3-4 stykker i posen (og har ikke tid til flere hvis vi skal holde udviklings-tiden nede), men vil helst introducere dem riiimleligt langsomt så der også er fornyelse når man har spillet et stykke tid. Vil prøve at introducere nogen lidt tidligere og se om det hjælper.

Differentierede belønninger - kan godt følge dig mht. belønninger af forskellige udfordringer. Vores mål er at have et rimeligt genemskueligt point-system hvor 1 break = 1 point, så det begrænser lidt vores muligheder. Vil prøve at lave nogen "dobbelt lag" af hvid nogen af de mere udfordrende steder så det visuelt er logisk at der gives flere point.
Mht. at ramme alle de hvide på en level - jeg kan følge dig 100% men kan ikke se hvordan vi skal indføre det på en enkel måde. Som jeg ser det vil det kræve mulighed for at genspille tidligere baner, og det er jeg ikke så meget for. Måske har du nogen andre ideer?

Mange tak for feedback, det er excellent at starte ugen på :)

-Mads


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Break Liner ~ Mamau
Unread postPosted: 12 Sep 2016, 09:59 
Offline
Level 4 - Newbie
User avatar

Joined: 08 Mar 2008, 17:07
Posts: 46
Location: Copenhagen
Det er fandme fedt! Føles vildt godt når man fanger takten, og det hele begynder at gå lidt hurtigere. Bestemt et spil jeg godt gad have på min telefon.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Break Liner ~ Mamau
Unread postPosted: 12 Sep 2016, 23:11 
Offline
Level 3 - Infant

Joined: 10 Jun 2016, 12:54
Posts: 30
@shrt ~ Takker, du behøver ikke vente længe :)


Top
 Profile  
 
Unread postPosted: 16 Sep 2016, 15:10 
Offline
Level 3 - Infant

Joined: 10 Jun 2016, 12:54
Posts: 30
Ny version (web)

Siden sidste uge har vi:
Gjort level- progression mere tydelig (forhåbentlig)
Lavet flere mechanics
Elementer introduceres lidt hurtigere

Al feedback er velkommen, men især input omkring det nye level-change lir. Er det tydeligt at man "går et niveau op"?


Top
 Profile  
 
Unread postPosted: 27 Sep 2016, 23:46 
Offline
Level 3 - Infant

Joined: 30 May 2016, 12:53
Posts: 32
Location: Copenhagen
Cool, godt flow mv. tydelig sjov ide.

Level change er tydeligt.

Jeg syntes bare at der måske sker lidt for meget, lige pt. i bunden af spillet især lige når linjen drejer,
man bliver lidt for forstyrret af det. Syntes jeg
Kunne især godt lide tempo forøgelserne
men ellers :-) - cool


Top
 Profile  
 
Unread postPosted: 28 Sep 2016, 11:29 
Offline
Level 4 - Newbie
User avatar

Joined: 08 Mar 2008, 17:07
Posts: 46
Location: Copenhagen
Cool tilføjelser. Forstod ikke med det samme at hvide vægge med en streg betød 2 points, men fattede det efterhånden :) God ide med den sorte væg der går fra side til side.

Edit: har lige opdaget at man kan breake den samme hvide væg to gange hvis man er hurtig nok! Mega sejt :o


Top
 Profile  
 
Unread postPosted: 17 Oct 2016, 13:25 
Offline
Level 3 - Infant

Joined: 10 Jun 2016, 12:54
Posts: 30
@Scheel or shrt, mange tak for input!
Hvis der er nogen der vil prøve den færdige vare kan det hentes nu:

App Store
Google Play

God mandag!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group