Uddannelsesproblem...

PhoenixRising
Level 0 - Null
Posts: 2
Joined: 10 Nov 2011, 03:30

Uddannelsesproblem...

Unread post by PhoenixRising » 10 Nov 2011, 03:44

hey, jeg er utroligt rookie på området pc stuff, men har en insane appetit på at være kreativ (minecraft er mit bedste bevis og min værste fjende:D )

- jeg ville høre hvad uddannelsen som folk der laver bjerge, bygninger, landskaber og sådan og modellerer dem, den hedder?

håber der er en der kan hjælpe:)

baggrund for ønske af viden: (fordi jeg aldrig har set det værende tilfældet når jeg skulle svare på stuff andre steder)

jeg kunne godt tænke mig at blive arkitekt, men syntes at mulighederne indenfor arkitektur er alt for begrænset da lortet også skal kunne bygges...elendigt krav btw.
jeg har altid været overraskende kreativ, overraskende fordi jeg samtidig har gået med tanker om kiropraktor hvilket er så anti-kreativt det kan blive.
jeg elsker middelalder / fantasy verdener og hvordan folk får dem udsmykket, jeg elsker måden de er lavet på og den frie fantasi der er i det.

mbknielsen
Level 1 - Speck of dust
Posts: 11
Joined: 16 Jun 2009, 08:49

Re: Uddannelsesproblem...

Unread post by mbknielsen » 10 Nov 2011, 10:18

gymnasium->danmarks designskole

Og lav en masse grafik i din fritid, post dit arbejde på forums og reager på feedback.

Anders Højsted
Level 19 - Wario
Posts: 195
Joined: 12 Mar 2008, 17:52

Re: Uddannelsesproblem...

Unread post by Anders Højsted » 10 Nov 2011, 11:23

PhoenixRising wrote: - jeg ville høre hvad uddannelsen som folk der laver bjerge, bygninger, landskaber og sådan og modellerer dem, den hedder?
Hvis du mener folk som laver denne slags: http://www.environmentartist.com/

Så hedder det en Environment artist. Det er en specialisering af 3d grafiker.

Der er ikke nogen uddannelse i DK som er specialiseret i det. De fleste Environment Artist er uddannede 3d grafikere og har brugt en masse tid på at lære at lave miljøer til spil.

Jeg har nogle forslag til uddannelser, men vil lige lade de rigtigt environment artists herinde give deres bud.

Mvh.,
Anders

PhoenixRising
Level 0 - Null
Posts: 2
Joined: 10 Nov 2011, 03:30

Re: Uddannelsesproblem...

Unread post by PhoenixRising » 10 Nov 2011, 11:55

det er precisely sådan noget der jeg godt kunne tænke mig :) specielt den han har lavet med cave stuff og sådan, det er jo for fedt :D

User avatar
Tabu
Level 19 - Wario
Posts: 196
Joined: 28 Nov 2008, 12:13

Re: Uddannelsesproblem...

Unread post by Tabu » 10 Nov 2011, 22:03

Danmarks Designskole eller Viborg Animationsskole for at komme til at lave environment art.. der findes også en del 3d skoler, men der lærer (så vidt jeg ved?) man ikke så meget andet end at lave 3 modeller som håndværk.. Designskolen og Viborg er mere på at lære dig noget om forståelsen for hvorfor ting ser ud som de gør, og hvorfor de skal se sådan ud for at det virker godt.. Designskolen i i særdeleshed minimum håndvær- maksimum design agtigt inden for 3d :) Men det kan godt være at det har ændret sig siden jeg gik der :)

DavidLarsen
Level 1 - Speck of dust
Posts: 18
Joined: 04 Oct 2010, 22:22
Contact:

Re: Uddannelsesproblem...

Unread post by DavidLarsen » 28 Feb 2012, 13:23

De oplagte er allerede nævnt, så tag et kig på dem. Men jeg vil gerne tilføje; du skal være opmærksom på er, at du ikke lærer at blive environment artist ved blot at gå på en skole. Du lærer værktøjer, metoder og teorier du kan bruge i forbindelse med at være environement artist, men hvis du vil være god til det, er det allervigtigste du kan gøre rent faktisk at begynder at tegne bjerge, bygninger, planter, hvad du nu end vil arbejde med, og lærer at bruge 3D programmer.
Meget af det kan du sagtens lære dig selv ved simpelthen bare at gøre det :-). Der er utroligt mange gode resourcer til at lære både at tegne og lave 3D, og der findes en del store forums specifikt til environnemnt artists, hvor du kan spørge de bedste af de bedste til råds.

Jeg kan godt samle en lille liste med sider du kan tage et nærmere kig på, men igen, det vigtigste er bare at du ganske enkelt GØR det. Resten skal nok komme.

Post Reply