Page 1 of 1

Kunststuderende (2D Artist) søger samarbejde med spil udviklere

Posted: 29 Nov 2019, 18:09
by dondonny
Hej alle sammen,

Jeg hedder Alexander og går i øjeblikket på en kunstskole men leder efter nogle projekter der kan gøre brug af alt mit hårde arbejde. Leder efter et firma eller også gerne privatpersoner der mangler concept art eller andre 2D objekter til deres projekter. Har begrænset erfaring inden for spiludvikling, men har efterhånden meget erfaring inden for kunst og layout og gør altid meget ud af en sammenhængende æstetik og gerne cinematisk kvalitet.

Her kan I se et par forskelligt udvalgte digitale billeder jeg har lavet:

Skriv gerne og fortæl om jeres projekter eller hvis I kender nogen der måske interesseret :) Er altid interesseret i nye opgaver!

Hilsen Alexander

Re: Kunststuderende (2D Artist) søger samarbejde med spil udviklere

Posted: 05 Dec 2019, 23:14
by Oliven82
Jeg er imponeret over dine billeder Alexander. Nu er jeg bare nysgerrig: hvilken kunstskole går du på? Jeg øver mig på at lave skitser til spil men jeg sidder lidt fast i det. Jeg tegner for det meste insekter og (uddøde) dyr for tiden men er også interesseret i at tegne andre motiver.

Re: Kunststuderende (2D Artist) søger samarbejde med spil udviklere

Posted: 06 Dec 2019, 19:24
by dondonny
Hej, Tak det er jeg glad for. Går på noget der hedder Billedkunstnerisk Grundkursus. Kender godt situationen, det kan være svært at sætte opgaver for sig selv, men kan ikke sige så meget and end bare at blive ved med at tro på det og prøve at få tegnet hver dag, eventuelt læse op på anatomi, tegneteknikker.