Hjælp og sparring søges til start-up

Midilearn
Level 0 - Null
Posts: 1
Joined: 06 Dec 2019, 11:05

Hjælp og sparring søges til start-up

Unread post by Midilearn » 14 Dec 2019, 00:11

Kære spiludviklere,

Vi er et team der søger sparring og hjælp i forbindelse med en meget spæd start-up. Vi har en fed idé, til noget der kan udvikle sig til mange andre fede idéer. Problemet er bare, at vi ikke aner noget om programmering, spiludvikling, front-end eller back-end. Derfor har vi brug for dig!

Om idéen:
Vi ønsker at udvikle læringsspil der skal understøtte og supplere professionsuddannelser i Danmark og på sigt udlandet. Koncept, regler, gameplay etc. er på plads. Nærmere kan vi ikke beskrive idéen uden, at der er underskrevet en NDA.

Om os:
Vi er to rutinerede ledere inden for vores profession. Vi har henholdsvis 16 og 13 års operativ erfaring med ledelse, krisehåndtering og beslutningstagen. Vores erfaring har bragt os rundt i alle dimensioner, gennem alle niveauer og har givet os et dybdegående billede af vores professions behov.

Hvad kan du bidrage med:
- Du kan hjælpe os med, at lave en kravsspecifikation på vores produkt, således vi kan finde den rigtige programmer/spiludvikler,
- Du kan udfordre vores idéer og udvikle dem, således de bliver sjove, mere underholdende og stadig opnår formålet,
- Du kan kaste dig all-in i konceptet og hjælper med at udvikle det med os, måske kan du forhandle dig frem til en god aftale, men det afhænger af dit niveau og dit engagement,

Hvis ovenstående har den mindste interesse, så send en mail til resfittechnology@gmail.com – Så kan vi aftale nærmere.

Glædelig jul og godt nytår, vi ser frem til at høre fra dig!

Post Reply